C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
Viatge a Madrid i Toledo, desembre 2017  tornar
Un curs més els alumnes de 2n de batxillerat i els professors de l’Institut Icària hem tornat a Madrid, ciutat que ens rep cada any amb els braços oberts. Enguany repetim gràcies a l’AMPA, fent una escapada a Toledo.
En aquest viatge de final d’etapa hem pogut visitar llocs tan emblemàtics com el Museu del Prado, la Puerta del Sol o la Plaza Mayor. Allotjats al Barri de les Lletres hem viscut cinc dies entre versos i corrals, fent comèdia i seguint els passos de Cervantes o Lope. Hem contemplat Velázquez, El Greco i Goya. Hem descobert la ciutat i els seus racons, tot superant enigmes històrics, artístics i literaris. Ens hem retratat al Retiro, la Biblioteca Nacional o el Café Gijón...i hem intentat arribar els primers a la meta! La foto guanyadora d'aquest any: tot un homenatge a Las Meninas.
 
 Cansats però contents hem arribat al final de l’aventura però sabem que encara queden molts llocs per descobrir en aquesta ciutat, plena d’història i de grans històries. Vegeu l'àlbum de fotos aquí.
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]