C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
Velkommen til Icāria Gymnasium  tornar
Divendres 6 d'abril ens han visitat les corals de dos instituts de Dinamarca per oferir-nos un concert. Els alumnes i professors han estat rebuts per la Consellera d'Educació del Districte, la Sra. Carlota Falgueres i el President de l'AMPA, el Sr. Miguel Angel Herranz, que han ofert els seus parlaments de benvinguda i els han obsequiat amb llibres del barri i de Barcelona, una litografia de la Sagrada Família i la lletra i la partitura del Cant dels Ocells de Pau Casals. L'institut també ha obsequiat els professors visitants amb un llibre de fotografies de la ciutat i amb un pica-pica amb la col·laboració de l'AMPA.
Agraïm la implicació de la professora de música Esther Borràs que ha facilitat els aparells i instruments necessaris, així com la logística de l'esdeveniment per tal que l'actuació tingués la millor qualitat possible.
Els nostres alumnes han estat encantats amb el concert, l'han seguit amb atenció i l'han aplaudit molt.

Els dos instituts:
  • Vesththimmerlands Gymnasion
  • Roskilde Gymnasium  
són molt actius en activitats culturals i d'intercanvi i, entre les seves disciplines destaquen la música i el cor. Enguany, un dels viatges culturals de la coral és a Barcelona amb un motiu doble, d'una banda conèixer el funcionament d'un institut de la ciutat i d'altra banda oferir un concert de música variada.
Esperem que aquesta relació s'estrenyi més en un futur.


 
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]