C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
El Dept. de Catalā va al teatre  tornar
Al Departament de Català no parem! . L’alumna Leila Purcell ens explica:” El 14 de desembre els alumnes de 4rt vam fer una suposada visita per la Barcelona medieval literària.  Amb això, vull dir que era més semblant a una ruta medieval que una autèntica sortida literària. L'única diferència: les al·lusions a les cròniques dels reis i a la lírica trobadoresca. Tot i això, va ser una sortida divertida..."
El 20 de desembre vam fer una sortida al cinema per veure “La Pell Freda”. L’alumne Toni Ruiz diu: “estava una mica neguitós per si la pel·lícula feia por ja que, encara que no havia començat el llibre, m’havia assabentat que hi apareixen uns monstres mig amfibis mig humans”.
El 28 de febrer de 2018 vam anar al TNC a veure Frankenstein amb els alumnes de literatura catalana, ens va agradar força l'adaptació i, sobretot, l'actuació dels dos personatges principals.
Finalment, el 12 de març vam anar amb 1r de batxillerat al Poliorama a veure "La maternitat d'Elna", una adaptació cantada de la història que ha sorprès tanta gent. L'obra va agradar a alguns i no va acabar d'enganxar d'altres. Vegeu l'àlbum.
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]