C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
Creuer 1r batxillerat 2018  tornar
S'ha fet esperar, però per fi el divendres, de tornada cap a casa, ha aparegut el vent. La llàstima ha estat que ens venia de cara, i això ha fet que la navegació hagi estat una mica més dura. Però contents. S'ha de dir que la sortida ha estat tot un èxit. Així ho pensem el professorat que us hem acompanyat, opinió creiem que àmpliament compartida per l'alumnat. Moltes gràcies nois i noies, per la vostra col·laboració.

Avui dijous ens hem despertat al port de Sant Feliu de Guíxols, on vam fer nit ahir. El dia tampoc ens ha acompanyat així que s’ha decidit no parar a cap cala i hem dinat al vaixell. Hem navegat durant tot el dia i alguns valents s’han banyat al mar. Finalment cap a dos quarts de sis hem arribat a Arenys de Mar, on passarem l’última nit del creuer. Avui toca sopar de restaurant !! No haurem de cuinar !!
Els tripulants del vaixell Fugis

Avui dimecres, em tingut una mica de tot, durant una estoneta ha bufat el vent, i hem pogut navegar a vela
Després ha entrar la boira,i hem hagut de posar motor.
Hem dinat fondejats a S'Agaró, amb tots els vaixells abarloats, una formació arriscada i molt  espectacular; els més atrevits i atrevides s'han donat un banyet.
Des de terra apareix una tempesta, i nosaltres fugim cap a port segur : St Feliu de Guíxols
Demà més
Els tripulants del vaixell Calypso

 
Dimarts, primer dia de navegació, després de muntar el creuer i organitzar l'espai per a les provisions hem sortit del port i navegat a motor, ja que no feia vent. Hem pogut veure el sol durant una estona i banyar-nos, encara que l'aigua estava freda. Després d'atracar al port de Blanes, ha deixat de ploure i hem pogut visitar el poble. Fer el sopar a port ha sigut molt més fàcil que fer-ho a mar obert, doncs no s'estava movent tota la estona!
Els tripulants del vaixell OMM
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]