C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
Cičncies de la Terra:The Zone of Hope  tornar
L'alumna de Batx 1 Berta Ruesca ens explica l'experiència: El dimarts 27 de novembre, els i les alumnes de Ciències de la Terra de Batx 1 i 2 vam fer una sortida a “The Zone of Hope”, una exposició temporal sobre el canvi climàtic.
Aquesta exposició és molt diferent a qualsevol de les que havíem vist fins ara, ja que aquesta planteja tots els efectes del canvi climàtic en una realitat virtual. És a dir, que una vegada vam ser allà ens van posar unes ulleres, uns sensors i una motxilla, i som-hi! Ens vam endinsar en una realitat basada en dades científiques de com serà el futur si no fem res per canviar tots els danys que estem fent al nostre planeta. I cal remarcar que la situació no serà gaire positiva: els pols desfets, el nivell del mar pujarà i Barcelona quedarà inundada, i moltes altres conseqüències que la nostra generació segurament acabarà patint si no fem res per a canviar-ho.
Crec que el balanç de la sortida va ser molt positiu, ja que tots vam sortir d’allà més conscienciats que com havíem entrat doncs amb la realitat virtual et poses a la pell d’una persona que està veient com serà el futur d’aquí uns anys si tot segueix igual.
A més a més, animem a tothom a que vagi a veure l’exposició, amb la qual segur que gaudiran alhora que sortiran més conscienciats sobre el mal que estem fent al nostre planeta.
I recordeu-ho: encara estem a temps de canviar el nostre futur respecte al canvi climàtic!
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]