C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
1r Premi Treball de Recerca  tornar
Aquest dimecres, 15 de maig, va tenir lloc el XXXI Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans (IEC),  organitzat per la Societat Catalana de Química (SCQ) i, en el decurs de l’acte es lliuraren els diplomes de la tretzena edició dels Premis als Treballs de Recerca de Batxillerat. L’alumna Clara Moreno, de 2n BAT A, va guanyar el 1r premi (ex aquo) amb el seu treball “Estudi a fons de les aigües del riu Llobregat” que va presentar molt bé durant uns quinze minuts al públic assistent.
Va iniciar l’acte la intervenció de Carles Bo, president de la SCQ, que va afirmar que “la tasca de la SCQ és recordar a la societat que la química és a tot arreu i que és molt important”, també va incidir en fer la química més propera i comprensible, sobretot a les aules. Durant el debat, en aquest Any Internacional de la Taula Periòdica (AITP2019), també es va apuntar que la taula periòdica és una eina que pot ser molt útil per a fer més atractiva la disciplina, ja que es tracta d’una icona de la ciència, que tothom identifica ràpidament i es va fer palesa la necessitat de desmentir que tot allò que és química és negatiu, una idea molt estesa en la societat actual.
Encoratjo al nostre alumnat de primer de batxillerat a realitzar un treball de recerca com cal, aprenent i gaudint en la seva realització per aconseguir una satisfacció personal totalment merescuda. Felicitats Clara! Vegeu les fotos.
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]