C/ Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
Tel. 93 225 05 01
iesicaria@xtec.cat
Cerca:
 
Creuer 1r Batxillerat 2019  tornar
Divendres 24 de Maig :
Darrer dia de creuer. Toca tornar cap a casa. I ho fem amb un dia gris. Totes les informacions donaven pluja per avui. I així ha estat. Però la mar continuava estant calmada com tota la setmana. Això ha fet que la navegació fos tranquil·la, i que si es volia fugir de coberta i aixoplugar-se dins, no comportés riscos de mareig. En arribant a port neteja final i repartiment de queviures sobrers.
l cap a casa a descansar. Dilluns haurem de tornar tots plegats a la rutina acadèmica de l'institut sad

Dijous 23 de Maig :
Avui dijous 23 de maig, ens hem llevat ben d'hora  a Palamós i a les 9h hem esmorzat cadascú al seu vaixell. Tot seguit hem preparat el dinar (amanida i entrepans d'embotit i formatge). A les 10h ja salpàvem en direcció  Sant Andreu de Llavaneres (Port Balís).
Cap al migdia, hem fet una parada improvitzada a alta mar, a mig camí, per refrescar-nos, alguns de nosaltres ens hem banyat al mar.
Seguidament, hem continuat navegant, fins adonar-nos que els tripulants del nostre vaixell (Dreams) hem aconseguit pescar un peix lluna. Lamentablement, a l'hora de recollir-lo de l'ham, se n'ha desfet i ens hem
quedat sense sopar de peix fresc al forn...
Finalment, hem arribat a la nostra destinació, hem atracat al port i anat a dutxar, després de netejar els vaixells.
Tot just ara, acabem de sopar espaguetis amb salsa de tomàquet i salsitxes! smiley
Destacar que ha fet molt bon temps i que hem pogut emprendre un rumb en cenyida, on hem posat en pràctica les nostres habilitats marineres
Tripulació del vaixell Dreams

Dimecres 22 de Maig :
Avui hem tingut sort, ha fet sol i el mar ha estat pla, navegació sense problemes. Després de despertar en el port de Blanes, esmorzar i preparar el dinar, hem deixat anar amarres i cap a Palamós!
A mig camí hem fet una parada necessariament divertida i entretinguda: hem fondejat en una caleta prop de Tossa de Mar i ens hem banyat en la freda aigua d'un maig que sembla que comença a portar bon temps. Alguns ens hem atrevit a nedar fins a la platja, a explorar el terreny i a gaudir de paisatges.
Han estat uns moments meravellosos. Quan ha sigut l'hora, hem pujat l'ancora i hem seguit el nostres camí, fent un discret dinar a bord.
El camí fins a arribar a port, entrada la tarda, ha sigut tranquil, entre xerrera i bona música seguida pels nostres cants de veus lleugerament desafinades.
La tarda a Palamós ha sigut calmada, entre jocs de cartes, més xerrera i explorant el port anant a buscar els altres vaixells del grup, ja que tots estàvem amarrats en llocs diferents.
Finalment, hem acabat el dia amb un bon sopar en una pizzeria del poble. En definitiva, avui els bons moments no han faltat!
Berta Ruesca

Dimarts 21 de Maig : Enguany sortim 6 vaixells, cap a la Costa Brava. Hem arribat fins a Blanes, i hem vist la pluja a la lulnyania. Ens hem mullat una micona, però quan ja estàvem a terra. Ha estat una navegació plàcida, amb molt poc vent i hem hagut de tirar de motoret, per  aconseguir una velocitat de creuer d'uns 6 nusos. Després de descansar, i donar una volta ràpida pel poble, ens disposem a preparar el sopar. Bona nit. Demà continuem l'aventura ...

Aquí teniu l'enllaç per a veure un grapat de fotografies
 
 
[Amb el sistema Edugestiķ de Duma Interactiva]