Mapes personals a B2
  
Activitat inclosa en el pla d'acciˇ tutorial de B2

Mapes Personals
En els moments actuals on la incertesa i la rapidesa en la qual vivim ens deixa poc temps de reflexió,  necessitem espais per pensar.
El taller de Mapes Personals ha permès als alumnes de 2on de Batxillerat aturar-se i desconnectar durant una estona per reflexionar sobre ells mateixos.  A partir d'un qüestionari previ, els alumnes reben un mapa amb els seus trets de personalitat. Més tard,  guiats per una dinàmica a l'aula, interpreten aquest document. Com a resultat, la majoria dels alumnes s'ha sentit identificat amb el resultat obtingut. De fet, fer-se conscient sobre les diferents personalitats  els ajuda a la seva propia acceptació.
D'altra banda, els alumnes han descobert els trets de la personalitat que poden necessitar per desenvolupar la professió que els agrada. Aquest ha estat un aspecte treballat en un moment clau per la circumstància personal de la tria professional per al seu futur.
Aquest taller dinàmic, entretingut i interessant ha estat una porta oberta a l’interior de cadascú per conèixer millor el seu tarannà i prendre consciència de la gran diversitat que existeix tant a nivell personal com professional. Vegeu els àlbums de fotos i vídeos i aquest vídeo

 
 
 
 
Institut IcÓria
Doctor Trueta, 81
08005 Barcelona
t. 93-225.05.01
f. 93-225.05.04
email: iesicaria@xtec.cat
codi centre: 08040141
Consorci d'educaciˇ
de Barcelona

Generalitat de Catalunya
Ajuntaments de Barcelona

Generalitat de Catalunya
Departament d'educaciˇ